Sustainable holidays s
Data przyjazdu
Data wyjazdu
ilość Gości 2 Dorośli - 0 Dzieci
ilość pokoi
Pokój 1
ilość dorosłych
ilość dzieci
Pokój 2
ilość dorosłych
ilość dzieci

Az Eco Village üdülőközpontunk elkötelezettsége az Ön fenntartható nyaralása mellett

 

A Lino delle Fate Eco Village Resort konkrét céllal épült: Bibione természeti területének védelme és fejlesztése, gazdag biológiai sokféleségének megőrzése és megosztása azokkal, akik az adriai nyaralásuk során természetes környezetben szeretnének üdülni.

Így született meg a Lino Delle Fate Eco Village Resort, egy olyan üdülőhely, amely építése kezdetétől fogva harmóniában van a természettel, ahol a vendégek kényelmét a környezet mélységes tisztelete kíséri.

Ez az ambiciózus projekt az Europa Tourist Group legmagasabb értékeit és elkötelezettségét tükrözi, amely csoport 1972 óta elkötelezett a vendégek számára fenntartható turisztikai szálláshelyek biztosítása mellett.

A fenntartható turizmus iránti elkötelezettségünk többféleképpen nyilvánul meg és a fenntarthatóság minden területét érinti: a környezetvédelmi fenntarthatóságot, a gazdasági fenntarthatóságot és a társadalmi fenntarthatóságot.

Környezetvédelmi fenntarthatóság

A területünk iránti szeretetünk arra késztetett bennünket, hogy komoly felelősséget vállaljunk az erőforrások felhasználásában, különösen a következőkben:

 • 16 hektár zöldterületet alakítottunk át egy, a nagyközönség számára nyitott természeti park létrehozásával: a Mediterrán Biodiverzitás Park a Lino delle Fate Eco Village Resort büszkesége. A park az Európai Unió által védett, és a "Natura 2000" hálózat része.
  A park összetett természettörténettel rendelkezik, fő jellemzője a gazdag biológiai sokféleség és a nagy mennyiségben jelenlévő Tollas Tündérfű (Stipa pennata).
 • Minden zöldterületet az integrált növényvédelem kritériumai szerint kezelnek..
 • A klubház légkondicionálását geotermikus energiával biztosítjuk.
 • A megújuló energia használatának ösztönzése érdekében fotovoltaikus paneleket helyeztünk üzembe.
 • Az úszómedencéink vízkondicionálását geotermikus energiával érjük el.
 • Ösztönözzük az élelmiszerek fenntarthatóságát
 • Ösztönözzük az élelmiszerek fenntarthatóságát azáltal, hogy az éttermünkben használt gyümölcsöket és zöldségeket a saját földjeinken termesztjük, integrált növényvédelmi rendszer alkalmazásával. A kertészet júniustól szeptemberig garantálja számunkra az önállóságot.
 • Az egész üdülőhelyen támogatjuk a szelektív hulladékgyűjtést.
 • Csökkentettük a hulladék mennyiségét azáltal, hogy az egyszer használatos műanyagokat biológiailag lebomló műanyagokra, papírra és üvegre cseréltük.
 • A fenntartható mobilitást a nyaralás során olyan szolgáltatásokkal támogatjuk, mint a kerékpárkölcsönzés, az e-bike kölcsönzés és az elektromos autók töltőállomásai.
 • Az egész üdülőhely autómentes: a vendégek biztonságosan közlekednek gyalog, vagy kerékpárral, a személyzet tagjai pedig elektromos járművekkel közlekednek.
 • A strandterületünk fenntarthatóbb kezelését indítottuk el azáltal, hogy természetes anyagokat használunk a sétányokhoz, nyugágyakhoz és napernyőkhöz.

Gazdasági fenntarthatóság

A helyi közösség számára hozzáadott értéket teremtve a Lino delle Fate folyamatos növekedést generál és a térség fejlődését segíti elő:

 • A beszállítókat úgy választjuk ki, hogy előnyben részesítjük a helyi vállalkozásokat, amelyek osztják az általunk képviselt értékeket.
 • Biztonságos és stabil munkakörnyezetet biztosítunk 65 idénymunkás számára.

Társadalmi fenntarthatóság

A Lino delle Fate Eco Village Resort növekedését munkatársaink és az Europa Tourist Group vezetőségének elkötelezettsége és támogatása tette lehetővé. A társadalmi fenntarthatóság szempontjából a dolgozóink jóléte áll a tevékenységünk középpontjában:

 • Elkötelezettek vagyunk a további képzések biztosítása mellett, hogy nagyobb biztonságot nyújtsunk a munkavállalók számára.
 • A munkahelyi jólétet szem előtt tartva tartunk továbbképzéseket.
 • Kifejlesztettünk egy Learning Management System (LMS) platformot, amely technikai ismereteket nyújt alkalmazottainknak a szoftverek használatához, valamint a kollégákkal és a vendégekkel való jobb kapcsolatokat segítő soft skills készségeket.

 

 

Tudjuk, hogy mindig lehetünk jobbak, ezért a fenntartható nyaralások iránti elkötelezettségünk napról napra folytatódik, hogy önmagunk legfenntarthatóbb változatává váljunk.

Idén nyáron fedezze fel újra az öko-fenntarthatóság értékeit: válassza a Lino delle Fate Village Resortot és Bibionét az olasz környezetbarát nyaralásához.

 

 

 

Inne Komforty

Odkryj świat europy tourist group &
 Europa Tourist Group © 2008 - 2024 | P.IVA  02286370305 - Lino delle Fate Resort  Via Lattea 1 - 30028 Bibione (Ve) Italy | +39 0431 430144
Credits